Yes, wij zijn weer geopend! Sportieve groet en tot snel! Lees hier hoe wij omgaan met de 1,5 meter norm.
Bowlingcentrum Eindhoven

Yes wij zijn weer open!  de lampjes staan weer aan, de ballen gaan weer rollen, en de pins weer vallen! it’s game time!!!

De Mega Bowling is de grootste bowling van Nederland met 33 bowlingbanen. Op de begane grond zijn 26 banen op één rij. Boven deze banen hangen grootbeeld videoschermen en in de banen zitten hekjes die bij bowlende kinderen automatisch omhoog kunnen gaan. Op de eerste verdieping zijn 7 bowlingbanen met dezelfde faciliteiten. 

Yes, eindelijk kunnen de ballen weer rollen, de pins weer vallen en geniet van een hapje en een drankje op de baan. Onze horeca is sinds 5 juni weer geopend, ook ons restaurant. 

Update: 5/6/2021

Voordat u bij ons komt bowlen hebben wij een aantal regels opgesteld:

  • Reserveren is verplicht
  • Bij binnenkomst mondkapje verplicht vanaf 13 jaar
  • Geef het juiste aantal personen waarmee je komt door bij je reservering. Kom je met meer personen dan aangegeven? Dan bestaat de kans dat wij iemand moeten weigeren. Per baan hanteren wij maximaal 4 personen, extra toeschouwers zijn niet toegestaan.
  • Volg de RIVM gedragsrichtlijnen. Blijf dus thuis bij verkoudheid, keelpijn of koorts
  • Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren
  • Het is verplicht de gezondheidscheck per QR of triageformulier in te vullen
  • Vanaf binnenkomst dient u 1,5 meter afstand te houden tot uw eigen gezelschap en andere gasten (m.u.v. gezinnen bestaande uit 1 huishouden en kinderen en jongeren tot en met 17 jaar)
  • Speeltijd voorbij? Wij vragen u direct uw schoenen in te leveren en het bowlingcentrum te verlaten om plek te maken voor onze volgende gasten

It’s game time!!!

Bowlen
Arrangementen
Kinderfeestje

Mega Grill Restaurant

De Bistro is ons restaurant op de 1e etage in warme ‘Bistro-stijl’ ingericht en geschikt voor maximaal 220 personen.

Uw feest

Wij organiseren uw bedrijfsfeest, uw privé-feest, uw kinderfeestje of uw familiefeest. Een feest voor de jubilaris, voor de jarige, voor opa of oma, kortom ons bowlingcentrum is uitstekend geschikt voor alle soorten feesten. Wij zeggen niet voor niets:

Dat is pas Bowlen met Sterren!

Contact

Bowlingcentrum Eindhoven
Megabowling Woensel

Vijfkamplaan 6a
5624 EB Eindhoven
Telefoon: 040 – 2 95 95 95

Reserveren

Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Telefonisch bereikbaar doordeweeks vanaf 9 uur en in het weekend vanaf 11.00 uur.

Online reserveren ook mogelijk.

Let op: wanneer u online gereserveerd heeft, kunt u de baan niet meer annuleren. Mocht u onverhoopt niet kunnen kunt u de reservering alleen wijzigen naar een andere datum (eventueel met bijbetaling bij ander tarief). Dit kan tot maximaal 4 uur van te voren.

 

Bowlen? Bel 040 - 2 95 95 95
of maak een online reservering!

Wij zijn elke dag geopend vanaf 10:00 uur

Adres

Bowlingcentrum Eindoven
Megabowling Woensel
Vijfkamplaan 6a
5624 EB Eindhoven
040 - 2 95 95 95