Bowlingcentrum Dordrecht

Welkom bij het leukste bowlingcentrum van Zuid-Holland!

Bowling & Partycentrum de Merwehal is het leukste en gezelligste bowlingcentrum van Zuid-Holland. Wij hebben maar liefst 16 bowlingbanen. Boven de banen hangen grootbeeld videoschermen en daar komen de nieuwste en gezelligste muziekclips voorbij. Onze bowlingbanen zijn voorzien van een systeem dat hekjes automatisch omhoog gaan bij kinderen zodat zij niet in de goot kunnen gooien. Zo is het niet alleen plezierig voor jullie maar ook voor de kinderen die nu eens van de volwassenen kunnen winnen.

Ons restaurant bevindt zich in de bowling en daar kunt u heerlijk genieten van de smulplaat.

Ook zijn wij uitgebreid met een kinderspeelparadijs, glow in the dark minigolf en een escaperoom.

Ons centrum is geschikt voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, kinderfeesten, tienerfeesten, vrijgezellenfeesten en nog veel meer.

Kijk verder op onze site voor nieuwtjes, speciale aanbiedingen en onze nieuwste arrangementen. Meld je ook aan op ons facebook account Bowling de Merwehal en blijf altijd op de hoogte van onze speciale facebook aanbiedingen.

 

Graag tot snel!

Wist u dat?

Wij vroeger een springkussen hadden van 25 meter, maar dat hier iets nieuws komt! Wat precies, dat kunnen we nog niet verklappen.

En wist u eigelijk al dat wij een escaperoom hebben, deze is voor personen vanaf 16 jaar. Maar……..binnenkort komt hier een escaperoom bij die voor elke leeftijd te spelen is.

Aangepaste openingstijden en prijzen:

In verband met de Corona-maatregelen kunnen onze openingstijden en prijzen gewijzigd zijn. 

Bel voor onze juiste prijzen en openingstijden.

 

Het is helaas niet mogelijk om te gourmetten in ons restaurant.

MAAAAAAR.....................

Bestel uw Gourmetpakket en neem het lekker mee en geniet thuis!

 

 

 Kinderfeestjes zijn nog te reserveren. Neem contact met ons op voor vragen en informatie.