Bowlingcentrum Arnhem

Op de begane grond bevinden zich 12 bowlingbanen op één rij. Boven deze banen hangen grootbeeld videoschermen waarop diverse clips en foto’s getoond worden. Voor de kinderen zitten er in deze banen automatische hekjes, die bij de bowlende kinderen omhoog kunnen gaan. Wanneer deze hekjes omhoog staan, kunnen de ballen niet in de goot komen.

In de kelder hebben wij nog 4 bowlingbanen. Deze ruimte noemen wij ‘de kelder’. Ook hier kan de zijkant van de baan dichtgemaakt worden d.m.v. een hekje. Deze ruimte is uitermate geschikt voor uw privé-feestjes. Al onze banen beschikken over een bestelcomputer. Via deze computer kunt u eenvoudig zelf uw hapjes en drankjes aan de bar doorgeven.

Bowlingcentrum Schelmsebrug Arnhem

Arrangementen
Kinderfeestje

Nieuw Pool tafels

Klik hier boven voor meer info.

De Boerderij

Aan de voorkant van de bowling is ons restaurant “De Boerderij”. Deze gezellige, authentiek ingerichte ruimte, geeft plaats aan 90 personen maar ook groepen vanaf 4 personen kunnen bij ons boeken.

Uw feest

Wij organiseren uw bedrijfsfeest, uw privé-feest, uw kinderfeestje of uw familiefeest. Een feest voor de jubilaris, voor de jarige, voor opa of oma, kortom ons bowlingcentrum is uitstekend geschikt voor alle soorten feesten. Wij zeggen niet voor niets: Dat is pas bowlen met sterren!

Contact

Bowlingcentrum Arnhem
De Schelmse Brug

Schelmseweg 52, 6816 SH Arnhem

Telefoon: 026 – 352 95 50

Telefonisch:
Doordeweeks te bereiken vanaf 9.00 uur
In het weekend vanaf 11.00 uur

Openingstijden:

Dag Tijd
Maandag 16:00
Dinsdag 14:00
Woensdag 14:00
Donderdag 14:00
Vrijdag 14:00
Zaterdag 14:00
Zondag 14:00

Reserveren online

Let op: wanneer u online gereserveerd heeft, kunt u de baan niet meer annuleren. Mocht u onverhoopt niet kunnen kunt u de reservering alleen wijzigen naar een andere datum (eventueel met bijbetaling bij ander tarief) Dit kan tot maximaal 4 uur van te voren.