Kinderfeestjes

 

Er is er één jarig…

hoera, hoera! Maar geen zin in gedoe en rommel in huis? Een kinderfeestje om nooit te vergeten, dat vier je bij ons! Kom optimaal genieten van een compleet verzorgd kinderarrangement. Tijdens het bowlen kunnen zij alle energie kwijt en bij al onze banen kunnen de bumpers aan de zijkant omhoog, hiermee gooien de kinderen altijd wel een bal raak. Ondertussen bereiden wij het eten voor. Zodra de kinderen klaar zijn kunnen zij lekker genieten van een frietje met een snack en een kan ranja. Voordat het tijd is om naar huis te gaan verassen wij de jarige nog met een cadeautje en krijgt iedereen een waterijsje.

Kinderfeestje vieren?

Dit kan van maandag t/m zaterdag tot 18.00 uur.

De kinderen gaan eerst een uur bowlen, daarna gaan zij aan tafel. Wij serveren:

  • frietjes met mayonaise,
  • een snack naar keuze: frikandel, kroket, kipnuggets of mini kaassoufflés,
  • ranja,
  • een ijsje voor onderweg,
  • En… de jarige krijgt een kadootje!

Cupcakes versieren?

Voor maar € 2,50 per kind kunt u het kinderfeestje uitbreiden. De kids kunnen voor het bowlen cupcakes versieren met slagroom en diverse eetbare decoraties, om ze daarna snel op te smikkelen.

Bowling diploma

Op verzoek geven wij degene met de hoogste score een bowling diploma, er wordt per kinderfeestje 1 diploma uitgereikt. Vindt u het leuk dat wij een diploma uitreiken? Geef dit aan bij de reservering of bij het aanmelden. Het is belangrijk dat u als ouder NIET meespeelt, anders is de kans natuurlijk groot dat een van de ouders het diploma ontvangt. 

Prijs

Ma. t/m vr. € 8,50 p.p.
Zaterdag.   € 9,50 p.p.
Cupcakes+ € 2,50 p.p.

  • Minimaal 4 kinderen en reserveren is noodzakelijk.
  • Het meenemen van eigen consumpties en/of versnaperingen zoals taart o.i.d. is niet toegestaan

Specials & Arrangementen

Bowlen? Bel 055 - 521 86 96

Telefonisch vanaf 11.00 uur te bereiken.