Bowlingcentrum Apeldoorn

Bowlingvereniging Apeldoorn

Bowlingcentrum Apeldoorn is ook de thuishaven van Bowlingvereniging Apeldoorn. Deze vereniging speelt hun competitie op de dinsdag- en woensdagavond. De Bowling Vereniging Apeldoorn is een club enthousiaste bowlers van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen, die in teamverband of individueel de bowlingsport beoefenen. De vereniging bestaat zowel uit wedstrijdbowlers als mensen die voor de gezelligheid komen bowlen. Kortom: er is voor elk wat wils!

Bowling Vereniging Apeldoorn is aangesloten bij de Nederlandse Bowling Federatie (N.B.F.) en is lid van de Nederlandse Sport Federatie (N.S.F.). Hierdoor hebben onze leden, samen met zo’n 22.000 andere leden in heel Nederland, veel mogelijkheden om de bowlingsport te beoefenen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van bowlingvereniging Apeldoorn of kom direct in contact met de vereniging door een mail te sturen naar info@bvapeldoorn.nl. U bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen op één van onze bowlingavonden (dinsdag of woensdag). De wedstrijdleiding zal u graag te woord staan of naar één van onze bestuursleden verwijzen. 

Huisleague

Dinsdagavond
20.00 – 21.00 uur Dubbel League

Woensdagavond
19.00 – 20.00 uur Jeugd League
20.00 – 21.30 uur Trio League