Bowlingcentrum Apeldoorn

Bowlingcentrum Apeldoorn

Onder bowlen, specials en kids kunt u zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Nieuwsgierig naar hoe het centrum er uitziet? Kijk dan alvast naar de foto’s. Ons bowlingcentrum heeft 14 bowlingbanen. Boven deze banen hangen grootbeeld videoschermen en in de banen zitten hekjes die bij bowlende kinderen automatisch omhoog kunnen gaan. Alle bowlingbanen beschikken over een bestelcomputer. Met deze computer kunt u zelf uw bestelling van drankjes en hapjes aan de bar doorgeven.

Ons bowlingcentrum is ook te vinden op Facebook, waar u regelmatig kans maakt op leuke prijzen. Zo heeft laatst iemand een bowlingarrangement gewonnen voor zes personen inclusief consumpties en hapjes tijdens het bowlen. Wilt u ook kans maken, bezoek dan onze Facebook pagina en volg ons!

Beste gasten, Nederland is vanaf 15 december 2020 in lockdown: de komende tijd zijn ook wij gesloten. We hebben zonder bowlen het jaar afgesloten, en moeten het nog even volhouden. Een hele, hele zure appel waar we met elkaar door heen moeten bijten… maar het dient voor een goed doel. We zetten er met z’n allen onze schouders onder de besmettingen terug te dringen.
Houd moed, blijf gezond en wanneer het weer kan, verwelkomen wij jullie weer heel graag in ons bowlingcentrum!
Bowlen
Arrangementen
Kinderfeestje

Contact

Nieuwstraat 66
7311 BT Apeldoorn
055-5218696

Ons bowlingcentrum is rolstoel toegankelijk. Vraag het personeel u te begeleiden naar de lift.

Reserveren

Let op: wanneer u online gereserveerd heeft, kunt u de baan niet meer annuleren. Mocht u onverhoopt niet kunnen kunt u de reservering alleen wijzigen naar een andere datum (eventueel met bijbetaling bij ander tarief) Dit kan tot maximaal 4 uur van te voren.

Specials & Arrangementen

Bowlen? Bel 055 - 521 86 96

Telefonisch vanaf 11.00 uur te bereiken.