Bowlingcentrum Apeldoorn

Bowlingcentrum Apeldoorn

Klik hier voor informatie over de huidige corona-maatregelen

Onder bowlen, specials en kids kunt u zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Nieuwsgierig naar hoe het centrum er uitziet? Kijk dan alvast naar de foto’s. Ons bowlingcentrum heeft 14 bowlingbanen. Boven deze banen hangen grootbeeld videoschermen en in de banen zitten hekjes die bij bowlende kinderen automatisch omhoog kunnen gaan. Alle bowlingbanen beschikken over een bestelcomputer. Met deze computer kunt u zelf uw bestelling van drankjes en hapjes aan de bar doorgeven.

Ons bowlingcentrum is ook te vinden op Facebook, waar u regelmatig kans maakt op leuke prijzen. Zo heeft laatst iemand een bowlingarrangement gewonnen voor zes personen inclusief consumpties en hapjes tijdens het bowlen. Wilt u ook kans maken, bezoek dan onze Facebook pagina en volg ons!

Openingstijden

In verband met de strengere corona-maatregelen hanteren wij per 19 oktober bredere openingstijden. Daarnaast hebben wij per direct gunstige tarieven voor de baanhuur. Weten op welke momenten u kan reserveren? Bekijk onze reserveringsblokken. LET OP: wij serveren GEEN drankjes en hapjes en het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. 

Online reserveren tijdelijk niet mogelijk in verband met corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Update: 14-10-2020

Algemeen

Omdat bowlen een individuele sport is, die met 1,5 meter afstand bedreven kan worden, kunt u bij ons bowlingcentrum nog wel bowlen. Het horecagedeelte is gesloten en eigen drinken en eten is niet toegestaan.

 • Reserveren is verplicht
 • Geef het juiste aantal personen waarmee je komt door bij je reservering. Kom je met meer personen dan aangegeven? dan bestaat de kans dat wij iemand moeten weigeren. Er kunnen geen groepen groter dan 4 personen per baan komen bowlen, dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Hier zijn helaas geen uitzonderingen voor betreffende gezinnen/huishoudens of leeftijd. Extra toeschouwers/pubiek zijn ook niet toegestaan
 • Volg de RIVM gedragsrichtlijnen. Blijf dus thuis bij verkoudheid, keelpijn of koorts
 • Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren
 • Het is verplicht de gezondheidscheck per QR of triageformulier in te vullen
 • Vanaf binnenkomst dient u 1,5 meter afstand te houden tot uw eigen gezelschap en andere gasten (m.u.v. gezinnen bestaande uit 1 huishouden en kinderen en jongeren tot en met 17 jaar)
 • Bij binnenkomst rekent u de baanhuur af
 • Speeltijd voorbij? Wij vragen u direct uw schoenen in te leveren naast het aanmeldpunt en het bowlingcentrum te verlaten

Bowlen

 • Er kunnen geen groepen groter dan 4 personen per baan komen bowlen, dit geldt voor zowel kinderen als volwassenen. Hier zijn helaas geen uitzonderingen voor betreffende gezinnen/huishoudens of leeftijd. Extra toeschouwers/pubiek zijn ook niet toegestaan
 • U dient tijdens het bowlen 1,5 meter afstand te houden tot andere spelers (m.u.v. gezinnen bestaande uit 1 huishouden en kinderen en jongeren tot en met 17 jaar)
 • Wij adviseren 1 bowlingbal per persoon te gebruiken voor de hygiëne
 • Er is desinfectiemiddel om de ballen schoon te maken indien gewenst
 • Wij werken met reserveringsblokken, na elk blok maken wij alles schoon voor de volgende gasten. Om te zien op welke tijden u kan reserveren klik hier.

Arrangementen en acties

 • Alle akties komen te vervallen behalve de “Sunday Late Night”
 • Arrangementen en kinderfeestjes zijn op dit moment niet mogelijk

 

Bowlen
Arrangementen
Kinderfeestje

Contact

Nieuwstraat 66
7311 BT Apeldoorn
055-5218696

Ons bowlingcentrum is rolstoel toegankelijk.

Reserveren

Let op: wanneer u online gereserveerd heeft, kunt u de baan niet meer annuleren. Mocht u onverhoopt niet kunnen kunt u de reservering alleen wijzigen naar een andere datum (eventueel met bijbetaling bij ander tarief) Dit kan tot maximaal 4 uur van te voren.

Specials & Arrangementen

Bowlen? Bel 055 - 521 86 96
of maak een online reservering!

Telefonisch vanaf 11.00 uur te bereiken.

Adres

Nieuwstraat 66
7311 BT Apeldoorn