Bowlingcentrum Arnhem

Bowlingcentrum Arnhem

Op de begane grond bevinden zich 12 bowlingbanen op één rij. Boven deze banen hangen grootbeeld videoschermen waarop diverse clips en foto’s getoond worden. Voor de kinderen zitten er in deze banen automatische hekjes, die bij de bowlende kinderen omhoog kunnen gaan. Wanneer deze hekjes omhoog staan, kunnen de ballen niet in de goot komen.

In de kelder hebben wij nog 4 bowlingbanen. Deze ruimte noemen wij ‘de Loods’. Ook hier kan de zijkant van de baan dichtgemaakt worden d.m.v. een hekje. Deze ruimte is uitermate geschikt voor uw privé-feestjes. Al onze banen beschikken over een bestelcomputer. Via deze computer kunt u eenvoudig zelf uw hapjes en drankjes aan de bar doorgeven.

Openingstijden

Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij andere openingstijden hanteren. Telefonisch zijn wij doordeweeks vanaf 11:00 uur en in het weekend ook vanaf 11:00 uur bereikbaar.

Bowlen
Arrangementen
Kinderfeestje

De Boerderij

Aan de voorkant van de bowling is ons restaurant “De Boerderij”. Deze gezellige, authentiek ingerichte ruimte, geeft plaats aan 90 personen maar ook groepen vanaf 4 personen kunnen bij ons boeken.

De Schelm

Achter de schoenenhoek van de bowling bevindt zich nog een zaal . Deze noemen wij “de Schelm”.
Deze wordt verbouwd.

Uw feest

Wij organiseren uw bedrijfsfeest, uw privé-feest, uw kinderfeestje of uw familiefeest. Een feest voor de jubilaris, voor de jarige, voor opa of oma, kortom ons bowlingcentrum is uitstekend geschikt voor alle soorten feesten. Wij zeggen niet voor niets: Dat is pas bowlen met sterren!

Contact

Bowlingcentrum Arnhem
De Schelmse Brug

Schelmseweg 52, 6816 SH Arnhem

Telefoon: 026 – 352 95 50

Telefonisch:
Doordeweeks te bereiken vanaf 11.00 uur
In het weekend vanaf 11.00 uur

Openingstijden:

Dag Tijd
Maandag gesloten
Dinsdag 16:00
Woensdag 14:00
Donderdag 14:00
Vrijdag 14:00
Zaterdag 14:00
Zondag 14:00

Reserveren online

Let op: wanneer u online gereserveerd heeft, kunt u de baan niet meer annuleren. Mocht u onverhoopt niet kunnen kunt u de reservering alleen wijzigen naar een andere datum (eventueel met bijbetaling bij ander tarief) Dit kan tot maximaal 4 uur van te voren.

Specials & Arrangementen

Bowlen? Bel 026 - 352 95 50
of maak een online reservering!

Voor groepen vanaf 25 personen kunnen wij andere openingstijden hanteren. In vakanties zijn wij op maandag ook vanaf 14:00 uur geopend. Telefonisch zijn wij doordeweeks vanaf 9:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur bereikbaar.

Adres

Bowlingcentrum Arnhem
De Schelmse Brug

Schelmseweg 52
6816 SH Arnhem
026 - 352 95 50